Wie zoekt die zoekt, wie vindt die vindt

Welkom op de pagina van Jan en Line. Deze pagina gaat over ons deel van een grotere groep van mensen die samen een plaats creëren om te wonen. We zijn begonnen onder de naam Rivendell en zo neemt ieder een zijn deel op. wij zijn op dit moment degenen die een plaats gaan verkennen en contacten leggen. Dit lees je in deze blog.


vinden van een plaats om te leven in eenvoud en in eenheid met de natuur en met mensen die dit mee ondersteunen.

maandag 3 maart 2008

eerste beeld nieuwe wereld

zondag 2 maart 2008

Ik zie een wereld voor mij waar wezens elkaar terug zien en in de ogen kijken. Waar het ene wezen de melodie van de ander hoort en samen zingt. Zo samen creëren wat realiteit is.

Een wereld die volstroomt met hemelse klanken die steeds weer mooiere en volledigere beelden maakt samen met onze gezamenlijke vader

Een wereld die overstroomt van dankbaarheid en het enthousiasme om te geven. Wetende dat wat je geeft is wat blijft wat je wilt daar weet je van dat je niet hebt en dus krijg je het nooit.

Ik zie een wereld vol van hemelse kleuren vol gelukt en elkaar zien … echt zien. Deze wereld waar ieder steeds van zegt dat het echt waar is en steeds al geweest. Ik zie een wereld waar alleen dat bestaat.

Geen opmerkingen:

Blogarchief